Operator 5-ploegen


Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière als operator? Wil je graag werken in een 5-ploegendienst? Onze opdrachtgever zoekt een  operator!

Als operator kan je de keus maken om aan de slag te gaan op 1 van de 2 afdelingen binnen onze opdrachtgever. Binnen deze afdeling word je ingewerkt door een ervaren operator welk jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Je begint bij de basis en gaat steeds meer uitvoeren en zelfstandig kunnen. Je kunt de keus maken voor de volgende afdelingen:

Hot-end: het hete gedeelte van de fabriek waar de bierflesjes gemaakt worden. Hier ben je voornamelijk bezig met mechanische werkzaamheden, zoals het ombouwen en bijstellen van de machine en zorg je ervoor dat er geen grote fouten in de bierflesjes zitten. Als je houd van sleutelen en goed tegen warmte kan is dit de juiste plek voor jou.

Cold-end: hier komen de flessen afgekoeld aan en worden de flessen gecontroleerd op specificaties van de klant. Je bent dus voornamelijk bezig met kwaliteitscontrole en zorgt ervoor dat er geen foute flessen naar de klant gaan, dit kan namelijk grote gevolgen hebben voor de consument. Ook hier ga je sleutelen, maar dan met kleine onderdelen.

Uiteraard kan je ook beide afdelingen gaan leren, zodat je allround inzetbaar bent. Aan het begin ga je je alleen focussen op 1 afdeling, zodat je daar alle ins en outs weet.

Functie eisen

- Minimaal Operator B of AOT diploma (of gelijkwaardige opleiding)

- Ervaring als operator (mag ook stage)

- Woonachtig omgeving Leerdam of bereid zijn te reizen

- Bereid om in een 5-ploegendienst te werken

- In het bezit van eigen vervoer om op locatie te komen

- Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

- Een probleemoplossende mindset

- Technisch inzicht

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gevestigd in Leerdam en is een toonaangevende speler in het maken van bierflesjes. Zij hebben meerdere fabrieken in verschillende landen over de gehele wereld. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Er hangt een informele sfeer met een duidelijk beeld over de fabriek en de operators.

Arbeidsvoorwaarden

- Startsalaris tussen de € 2.840,00 en € 3.480,00 bruto excl. ploegentoeslag

- 29% ploegentoeslag bovenop je salaris

- 24 vakantiedagen

- Werk voor de lange termijn, met als doel een vast contract

- Vaste 13e maand

- Resultaat afhankelijk bonus

- Reiskostenvergoeding

- Pensioenplan

- Opleidingsmogelijkheden VAPRO