Voor de trainingsweek begint

Voor de trainingsweek begint krijg je nog een gesprek en rondleiding bij je nieuwe werkgever. Dit doen wij, zodat je van te voren weet waar je terechtkomt en dat je een goed beeld hebt van wat een operator doet. Hebben jij en de werkgever beiden een goed gevoel, dan gaan we starten met de trainingsweek!

Wat kun je verwachten na de trainingsweek?

Na de trainingsweek start je direct bij je nieuwe werkgever. Hierbij regelen wij voor jou:

  • Je arbeidsovereenkomst
  • Een volledig verzorgde en vliegende start met alle benodigde informatie
  • Werkschoenen (S3)
  • Mogelijkheid tot het kosteloos volgen van cursussen, denk aan een heftruckcertificaat, BHV en/of VCA
  • Nauwlettend contact en hulp bij vragen en/of opmerkingen

 

Je eerste werkdag

Op het moment van je eerste werkdag hebben wij er samen voor gezorgd dat alles klaar is om te knallen. Je gaat alles leren binnen de procestechniek. We gaan samen voor een succes! Je gaat de eerste weken meelopen met een ervaren operator, zodat je een goede uitleg krijgt in de praktijk. Je merkt al snel dat je dingen herken vanuit de training.

Na je eerste werkweek hebben we weer even contact om te kijken wat je eerste indruk is geweest van het bedrijf, proces en je nieuwe collega´s. 

Ook zijn wij af en toe te vinden bij je nieuwe bedrijf om eventuele vragen fysiek te kunnen beantwoorden en te kijken hoe het met je gaat. Wij vinden contact namelijk super belangrijk en denken altijd met je mee. Contact hebben we op een informele manier telefonisch of via WhatsApp! We houden het lekker simpel en nuchter!

Na je eerste werkweken

De eerste werkweken zijn vooral even wennen en meekijken. Na de eerste werkweken ga je op een gegeven moment de dingen binnen het proces steeds beter leren kennen en begrijpen. Je hebt de basis al gekregen binnen de trainingsweek, maar de praktijk leer je pas in de fabriek zelf. Uiteindelijk gaat de ervaren operator je loslaten en je in het diepe gooien, zodat je zelfstandig jouw shift kan werken. Je blijft uiteraard onder het toeziend oog van de ervaren operator, maar je voert wel al zelfstandig taken uit. Hoe meer je doet en meemaakt, hoe sneller jouw proces zal gaan!


Volwaardig operator

Na weken/maanden getraind te zijn ben je klaar om aan de slag te gaan als volwaardig operator. Je hebt geen hulp meer nodig van een ervaren operator en je kunt zelfs andere mensen dingen uitleggen of zelfs trainen!

 

Uiteraard blijven er altijd storingen of momenten komen die nieuw zijn, omdat je nooit volledig uitgeleerd bent. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor ervaren operators. Dat is juist wat het vak als operator zo leuk maakt!

Ons doel is bereikt: Overname!

We hebben samen ons doel bereikt. Je wordt overgenomen door je werkgever!

Ons doel is vanaf dag 1 het toewerken naar de juiste basis als operator met daarbij als ultieme doel een contract bij je werkgever!

 

Zodra je bent overgenomen verdwijnen wij uit het zicht, maar zullen we je nooit vergeten. Zo blijven we ook dan nog beschikbaar voor vragen of hulp!

Heb je nu een goed beeld gekregen en wil je graag deelnemen aan dit traject?

Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op!

Leertraject procestechniek

Zijn er vragen of opmerkingen?