Omscholen en kansen bieden!


Bdifrent - Techniek

Bdifrent is gespecialiseerd in techniek, maar dan met name de procestechniek. Wesley & Steven hebben ervaring als operator, waarbij Steven ook een Operator C diploma heeft. Meepraten en denken naar het vinden van de juiste persoon is daarom ook gesneden koek voor Bdifrent.

 

Omscholen en kansen bieden: mensen de kans geven om een nieuw vak te leren. Zo hebben wij een leertraject in de procestechniek! Bekijk hier het traject voor jou als werkgever en ontdek wat dit traject jou als bedrijf kan bieden!

Bdifrent - ICT

Bdifrent is gespecialiseerd in ICT, maar dan met name de IT beheer. Met veel kennis van IT beheer door lange samenwerkingen met vaste en nieuwe klanten weet Bdifrent waar het over praat.

 

Omscholen en kansen bieden: mensen de kans geven om een nieuw vak te leren. Wil je graag mensen de kans geven om een nieuwe stap te maken in hun carrière? Neem dan contact met ons op!


Mogelijke constructies voor het juist invullen van de vacature:

Uitzenden

Ben je op zoek naar medewerkers, maar wil je niet het volledige risico lopen? Kies dan voor uitzenden. Bdifrent treedt op als juridisch werkgever en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de werknemer. We stellen als Bdifrent wel altijd een doel en dat is de medewerker overnemen bij gebleken geschiktheid.

 

Uitzenden is niet meer zoals vroeger. We volgen 1 op 1 de CAO en de uitzendkracht wordt hetzelfde behandeld als een vaste medewerker.

Werving & Selectie

Ben je standaard op zoek naar vast personeel en wil je die direct op de payroll hebben? Kies dan voor werving & selectie. Bdifrent gaat op zoek naar een geschikte medewerker en de medewerker komt direct in dienst bij jou. Uiteraard doen we niet alleen de werving, maar regelen we ook de nazorg en plannen we alle afspraken gezamenlijk in.

 

Werving & selectie kan als positief ervaren worden door nieuwe medewerkers. Ze krijgen direct een contract wat goed werkgeverschap uitstraalt naar de kandidaat.

Welke stappen worden doorlopen?

1. Kennismaking

We leren jou en het bedrijf graag goed kennen en komen daarom graag langs voor een kennismaking! Hierbij bespreken we ook de juiste constructie voor het traject.

2. Functieprofiel

Tijdens het gesprek stellen we gezamenlijk een functieprofiel op en denken wij met je mee. We stellen inhoudelijk vragen en zetten je aan het denken.

3. Gericht op zoek

Aan de hand van het functieprofiel gaan we proactief gericht op zoek naar kandidaten. Dit doen wij door actief te zoeken, marketingcampagnes op te zetten en vacatures uit te zetten.

4. Telefoontje

We voeren de eerste telefonische gesprekken met benaderde kandidaten. Hierbij stellen wij gerichte vragen aan de kandidaat om zo te peilen waar iemand naar op zoek is en wat het doel is.

5. Teams-meeting

Na een goed telefoongesprek spreken wij de kandidaat via Teams. Dit doen we om de kandidaat écht te leren kennen. Dit duurt gemiddeld 1/1,5 uur.

6. Voorstellen

We stellen de kandidaat voor met cv & toelichting over de kandidaat. Dit is een korte, maar heldere toelichting van gemiddeld 20/25 regels tekst.

7. Gesprek bij jou

Een gesprek met de kandidaat bij jou op locatie. Omdat het functieprofiel scherp is, valt er niet te twijfelen of het profiel past. Nu de persoon zelf nog!

8. Afronden

Is er een klik van beide kanten? Dan maken we alles in orde voor een vliegende start!

Uiteraard verdwijnen we niet uit beeld!

Bij elk traject leveren we nazorg en willen we weten hoe het gaat en of alles goed verloopt. We denken nog steeds graag mee met alle partijen, zodat het voor iedereen een vlekkeloze samenwerking is!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Interesse in onze diensten, vul dan direct onderstaand formulier in