De juiste match, is waar wij voor staan!


Bdifrent als betrouwbare partner

Als je als bedrijf op zoek bent naar personeel, zoek je altijd de beste werknemer. Bdifrent maakt de connectie tussen werknemers en werkgevers binnen de ICT & Techniek. In de huidige arbeidsmarkt is snel handelen en inspelen op verandering noodzakelijk. Daarom gaan we graag samen om tafel met onze opdrachtgevers om echt samen te werken, zo zijn wij een betrouwbare partner als externe partij.

De visie van Bdifrent

Bdifrent gelooft er in dat mensen te ontwikkelen zijn voor functies welke zij zelf dolgraag willen bekleden. Op jonge leeftijd een keus maken voor je gehele toekomst is erg lastig, waardoor we merken dat veel mensen achteraf spijt hebben van een keuze. Achteraf is altijd makkelijk praten en er is nog genoeg tijd om een nieuw vak te leren. Wij kijken daarom altijd naar wat een persoon wil en kijken daarbij naar het denkniveau van een persoon. Heeft iemand een MBO 4 diploma in een financiële richting, maar wil de persoon toch graag de ICT of techniek in, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Bdifrent gaat dan het gesprek aan en kijkt naar de mogelijkheden en drijfveren van een kandidaat. De ervaren mensen binnen de ICT en techniek zoeken we allemaal, maar wij vissen liever niet met duizenden mensen tegelijk in 1 vijver!

Hoe gaan wij te werk?

Omdat wij graag de juiste match maken, houden we altijd een intake met de werkgever. We willen namelijk een goede indruk krijgen. We zijn erg benieuwd waar wij werknemers aan mogen koppelen. Langskomen voor een gesprek is daarom zeer belangrijk als eerste stap. Tijdens dit gesprek zullen we de openstaande vacature(s) bespreken en direct een profielschets opstellen over de gewenste kandidaat. Hierbij kunnen we samen vaststellen wat voor persoon je zoekt & wat de functie-eisen zijn. 

Hoe vinden wij de juiste persoon?

Na ons gesprek gaan wij de vacature(s) schrijven in onze stijl. We gaan actief op zoek naar de juiste kandidaat, hiervoor gebruiken wij verschillende wervingstools. We werken niet met een database aan kandidaten, omdat we merken dat de wereld snel draait. Kandidaten die je twee weken geleden hebt gesproken, gaan zelf ook op zoek. We handelen daarom ook graag snel met onze opdrachtgevers, om zo te voorkomen dat goede kandidaten weglopen. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden, houden wij een intake met de kandidaat. Hiervan maken wij een profielschets en deze sturen we tijdens het voorstellen van de kandidaat naar je toe. Hierin staat hoe het gesprek is verlopen, de competenties van de kandidaat, een referentencheck & het cv. Dit geeft direct een goede indruk van de kandidaat.

Wat nu?

Ben je ook enthousiast geworden van de voorgestelde kandidaat? Top! We plannen direct een afspraak in, wanneer de kandidaat langs mag komen voor een kennismakingsgesprek. Hebben jullie allebei een goede indruk van elkaar en willen jullie graag samen de toekomst aan elkaar verbinden? Dan gaan we dat regelen! Zodra alles in kannen en kruiken is kan je nieuwe medewerker starten en regelen wij de nazorg. We vinden het noodzakelijk om contact te houden met de opdrachtgever en de medewerker.

De vacature is ingevuld!

Super, dat is waar we samen voor gingen! We vinden het fijn om contact te houden en tussendoor evaluatiegesprekken te voeren. Tevreden met onze diensten en wil je nog een vacature uitzetten? Dan voeren wij het zelfde traject opnieuw met alle liefde uit!

Voordelen Bdifrent

- 24/7 bereikbaarheid

- Kennispartner in ICT & Techniek

- Vast contactpersoon

- Snel handelen

- Scherp tarief


Interesse in onze diensten of wil je nog meer weten?

Neem direct contact met ons op!