Home » Het team

Wesley van der Stelt - Recruiter ICT & Techniek

Marcel van Pelt - Founder

Steven van Pelt - Recruiter ICT & Techniek


2017

In 2017 wordt Bdifrent opgericht door Marcel met het idee om studenten te helpen aan een stageplek, waarbij de student veel kan leren. Vanuit de praktijk kreeg Marcel al snel door dat studenten vaak de "mindere" taken kregen. Hierdoor werden studenten niet daadwerkelijk klaargestoomd voor de toekomst. Bdifrent ging daarom op zoek naar unieke stageplekken, waarbij de student goed opgeleid wordt en gezien wordt als volwaardig medewerker.

2018

In 2018 maakten Steven & Wesley hun entree bij Bdifrent. Met twee jonge ambitieuze mannen erbij, kan Bdifrent zich verder ontwikkelen. De focus blijft gericht op studenten, maar Bdifrent ziet ook kansen voor starters op de arbeidsmarkt. Starters staan aan het begin van hun carrière en hebben goede begeleiding nodig, om zo de juiste keuze voor hun toekomst te maken. In theorie lijkt de juiste keuze maken makkelijk, maar in de praktijk is dat heel anders gebleken. Jonge mensen krijgen veel invloeden van buitenaf en moeten daarin soms nog gestuurd worden. Bdifrent gaat met deze starters aan de slag en helpt hen aan een mooie toekomst!

2019

In 2019 heeft Bdifrent veel starters geholpen aan een mooie toekomst, dit samen met prachtige opdrachtgevers. Hierbij ziet Bdifrent dat snel handelen op de arbeidsmarkt van groot belang is. Starters willen een leuke plek hebben waar zij zichzelf continu kunnen ontwikkelen. De vraag binnen de ICT & Techniek is enorm hoog en Bdifrent springt hier direct op in. De combinatie van ICT & Techniek ligt Bdifrent erg goed, door de vele raakvlakken tussen ICT & Techniek. Door de grote vraag aan goede medewerkers binnen de ICT & Techniek heeft Bdifrent besloten zich verder te ontwikkelen binnen deze vakgebieden. 

2020

2020, het jaar van de wereldwijde pandemie. Bdifrent geeft echter niet op en kiest voor een volledige specialisatie binnen de ICT & Techniek. Met de eerder opgedane kennis, weet Bdifrent de juiste snaren te raken. Daarnaast kiezen Steven & Wesley beiden voor een opleiding binnen de techniek, waar Marcel al veel kennis heeft van ICT. Hierdoor kunnen alle vraagstukken, op verschillende niveaus worden aangenomen door Bdifrent. 

2021

In 2021 gaat Bdifrent een samenwerking aan met GO College. Door deze samenwerking kan Bdifrent nu ook mensen binnen de techniek opleiden in de richtingen installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouw. Samen met deze unieke opleider, waarbij leerlingen op ieder moment kunnen starten, weten ze samen mensen te helpen met een mooi werk- & leertraject. Met een goede begeleiding vanuit GO College en een goed selectietraject vanuit Bdifrent, worden serieuze mensen goed geholpen tot een mooie toekomst! 

2022

Bdifrent gaat verder met haar toekomstgerichte visie. De samenwerking met GO college die aan het einde van het vierde kwartaal is opgestart, begint duidelijk zijn vruchten af te werpen. Ook op het gebied van ICT weet Bdifrent veel mensen te helpen met hun carrière in de ICT!