Het team van Bdifrent

Het team van Bdifrent bestaat uit een drietal mensen. Alle drie hebben zij hun eigen specialisme en kennis, waardoor dit de perfecte combinatie is. Bdifrent is een familiebedrijf met nauwlettend contact met iedereen. Je bent voor ons nooit een nummer!

Wie zijn deze 3 personen en hoe krijg je ermee te maken?

Wesley van der Stelt

Wesley is de eerste persoon waar je contact mee hebt. Wesley gaat actief op zoek naar zij-instromers die zich om willen laten scholen naar de procestechniek. Je zult met Wesley dus telefonisch contact hebben of via WhatsApp. Wesley plant vervolgens een afspraak met je in via Teams met Marcel. 

 

Wesley heeft zelf meerdere jaren ervaring als operator in de voeding en heeft bij verschillende bedrijven gewerkt. Hierdoor heeft hij veel technische kennis, maar weet hij ook wat operators willen en hoe ze denken. Met Wesley kan je aan het begin dus veel contact hebben, maar in een later stadium zal dit minder worden.

Marcel van Pelt

Na het contact met Wesley heb je een kennismaking via Teams met Marcel. Dit is op een nuchtere en informele manier, zodat je je daar ook prettig bij voelt. Marcel neemt hier uitgebreid de tijd voor. Een gesprek duurt al snel een uur tot anderhalf uur. Zo leren jullie elkaar kennen, weet je precies hoe het traject gaat lopen en ken je de verwachtingen. Na het gesprek word je voorgesteld bij het bedrijf en zal het contact met Marcel afgelopen zijn.

 

Marcel heeft jaren ervaring bij grote bedrijven o.a. als vestigingsmanager van Rabobank Nederland. Hij heeft hier grote afdelingen opgezet, maar ook weer afgebouwd. Contact met mensen op verschillende niveau's heeft hij daardoor al jaren. Hij weet zich daardoor als geen ander aan te passen aan zijn gesprekspartner.

Steven van Pelt

Uiteindelijk zal je voornamelijk contact hebben met Steven. Dit gebeurt veelal via WhatsApp en telefonisch. Steven is nu je vaste contactpersoon voor vragen of hulp. Hij is de schakel tussen je werkgever en jou, zodat hij echt met je mee kan denken en helpen in iedere situatie.

 

Steven heeft zelf ervaring als operator en een Operator C diploma. Hij weet wat bedrijven verwachten van mensen, hoe operators denken en kan dit makkelijk vertalen naar bedrijven en werknemers.

Welkom in ons team!

Alleen samen kunnen we er een succes van maken, dus verwelkomen wij jou in ons team. Zodra je werkt via Bdifrent bij een werkgever behandelen wij jou als een werknemer van ons en hebben we contact. We willen je ook echt leren kennen, want nogmaals... Je bent bij ons absoluut geen nummer!

Heb je nu een goed beeld gekregen en wil je graag deelnemen aan dit traject?

Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op!

Leertraject procestechniek

Zijn er vragen of opmerkingen?