Het team van Bdifrent

Het team van Bdifrent bestaat uit een drietal mensen. Alle drie hebben zij hun eigen specialisme en kennis, waardoor dit de perfecte combinatie is. Bdifrent is een familiebedrijf met nauwlettend contact met iedereen. Iedere uitzendkracht zien wij als een eigen medewerker en we staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers met alle vraagstukken!

Wie zijn deze 3 personen en hoe krijg je ermee te maken?

Wesley van der Stelt

Je zult Wesley zien tijdens het gesprek en de rondleiding bij jouw bedrijf. Vervolgens gaat Wesley actief op zoek naar zij-instromers die zich om willen laten scholen naar de procestechniek. Vervolgens plant Wesley de gesprekken in voor Marcel, zodat de laatste stap gezet kan worden.

 

Wesley heeft zelf meerdere jaren ervaring als operator in de voeding en heeft bij verschillende bedrijven gewerkt. Hierdoor heeft hij veel technische kennis, maar weet hij ook wat operators willen en hoe ze denken. Met Wesley kan je aan het begin dus veel contact hebben, maar in een later stadium zal dit minder worden.

Marcel van Pelt

Na het contact met Wesley heeft de zij-instromer een kennismaking via Teams met Marcel. Dit is op een nuchtere en informele manier, zodat iedereen zich daar ook prettig bij voelt. Marcel neemt hier uitgebreid de tijd voor. Een gesprek duurt al snel een uur tot anderhalf uur. Zo leren wij elkaar kennen, weet je precies hoe het traject gaat lopen en ken je de verwachtingen. Na het gesprek stelt Marcel een profiel op met een cv en stuurt dit door naar Steven.

 

Marcel heeft jaren ervaring bij grote bedrijven o.a. als vestigingsmanager van Rabobank Nederland. Hij heeft hier grote afdelingen opgezet, maar ook weer afgebouwd. Contact met mensen op verschillende niveau's heeft hij daardoor al jaren. Hij weet zich daardoor als geen ander aan te passen aan zijn gesprekspartner.

Steven van Pelt

Steven is je vaste contactpersoon en komt altijd langs voor een kennismaking en rondleiding. Hij is de schakel tussen de zij-instromer en de opdrachtgever. Na het gesprek met Marcel ontvang je van Steven een profielschets en cv via de mail om zo tot een match te komen. De contractbesprekingen en afrondende fase wordt dan ook door Steven gedaan.

 

Steven heeft zelf ervaring als operator en een Operator C diploma. Hij weet wat bedrijven verwachten van mensen, hoe operators denken en kan dit makkelijk vertalen naar bedrijven en werknemers.

We heten je van harte welkom!

Alleen samen kunnen we er een succes van maken, dus gaan we graag een goede samenwerking aan. We schudden elkaar de hand en gaan voor het beste resultaat!

Heb je nu een goed beeld gekregen en wil je graag deelnemen aan dit traject?

Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op!

Leertraject procestechniek

Zijn er vragen of opmerkingen?