Monteur technische dienst


Ben je op zoek naar een uitdagende functie als monteur technische dienst? Vind je het erg leuk om storingen op te lossen en kan je prioriteiten stellen in een hectische functie? Wil je nu de volgende stap zetten? Wij zoeken een monteur technische dienst!

 

Als monteur technische dienst ben je voornamelijk bezig met het oplossen van storingen. Dit kunnen storingen zijn aan de machines, waarbij een operator een probleem niet opgelost krijgt. Jij als technische dienst monteur wordt dan gebeld om de situatie te komen bekijken. Het kan zo zijn dat je al bezig bent met een andere storing. Het is dan noodzakelijk dat je prioriteiten kunt stellen en keuzes durft te maken welke het beste voor het bedrijf zijn. Je bent bezig met preventief en correctief onderhoud aan machines, maar bouwt ook lijnen om. Zodra er een nieuwe klantvraag is, wordt de lijn omgebouwd. Samen met je collega monteurs bouw je de lijn om volgens de gestelde criteria van de klant. Vervolgens draag je de lijn over aan de operators en kunnen deze weer verder.

 

Je wordt aan het begin goed opgeleid door een ervaren monteur. Hij/zij gaat je alles uitleggen, zodat je uiteindelijk zelfstandig storingen kan verhelpen. Uiteraard heeft dit tijd nodig, maar dat is niet erg. Het belangrijkste is dat jij de storingen uiteindelijk kunt verhelpen. Ook het ombouwen van een machine/lijn ga je leren. Hier komt veel bij kijken.

 

Ook kun je intern een opleiding volgen op kosten van de werkgever. Dit is dan een MBO 3 of MBO 4 opleiding in technische richting.

 

Functie eisen
- MBO werk- en denkniveau
- Enige relevante werkervaring als monteur
- Woonachtig omgeving Oud-Beijerland of bereid zijn te reizen
- Technisch inzicht
- Fulltime beschikbaar
- Eigen vervoer om op locatie te komen
- Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
- De wil om lang bij dit bedrijf te werken

 

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is gevestigd in Oud-Beijerland en is een toonaangevende speler binnen de voedselindustrie. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Er hangt een informele sfeer met een duidelijk beeld over de fabriek.

 

De technische dienst werkt zowel in ploegendienst als dagdienst. Momenteel zoeken ze een monteur Technische Dienst in dagdienst. Dit is een fulltime functie!

 

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris afhankelijk van kennis en ervaring
- 25 vakantiedagen
- Functie voor de lange termijn
- Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km
- Pensioenregeling
- Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
- Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding op kosten van de werkgever