Home » Techniek vacatures » Expeditie medewerker

Expeditie medewerker


Heb je al ervaring in het laden en lossen met behulp van een heftruck? Ben je technische aangelegd en zoek je nu een volgende stap in je carrière, waarbij een vast contract een doel is? Onze opdrachtgever zoekt een expeditie medewerker!

 

Samen met je collega's werk je in een klein team. Je komt te werken op de expeditie afdeling. Hierbij werk je in het eindgedeelte van het proces. Je werkt hier met 6 grote machines, waarmee de producten automatisch ingepakt worden. De potten en kannen komen binnen via de lopende band en worden opgesplitst om vervolgens automatisch op een pallet gezet te worden. Vervolgens gaat er een seal om de producten en pallet heen en kan je de pallet afscheppen om deze  vervolgens te laden via de juiste uitgang. De 6 machines kunnen in storing vallen. Jij zorgt er dan voor dat de storing verholpen wordt.  Daarnaast heb je contact met de chauffeurs voor het laden en lossen van producten. Je rijdt met een EPT en heftruck.

 

Functie eisen
- VMBO werk- en denkniveau
- Werkervaring met een heftruck
- In het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- Woonachtig omgeving Oud-Beijerland of bereid zijn te reizen
- Bereid om in een 3-ploegendienst te werken
- In het bezit van eigen vervoer
- Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

 

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is gevestigd in Oud-Beijerland en is een toonaangevende speler binnen de voedselindustrie. Zij hebben meerdere fabrieken in verschillende landen over de gehele wereld. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Er hangt een informele sfeer met een duidelijk beeld over de fabriek en de medewerkers. Je komt te werken in een 3-ploegendienst. Je hebt dan 5 nachtdiensten, 5 middagdiensten & 5 ochtenddiensten. In het weekend en tijdens de feestdagen ben je altijd vrij! De nachtdiensten beginnen op zondagavond en eindigt donderdag nacht. Je komt dan vrijdag uit de nacht. De andere diensten zijn van maandag t/m vrijdag.

 

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris van rond de € 3.100,00 bruto per maand inclusief ploegentoeslag
- 25 vakantiedagen en 11,5 ADV-dagen
- Werk voor de lange termijn, met als doel een vast contract
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenplan
- Veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroei