Allround medewerker


Ben je op zoek naar een veelzijdige functie, waarbij je intern goed begeleid wordt? Zoek je een bedrijf met doorgroeimogelijkheden waar je lang kan blijven werken? Onze opdrachtgever zoekt een allround medewerker!

 

Als allround medewerker heb je een veelzijdige baan. Je laadt en lost inkomende en uitgaande goederen. Dit kunnen kleine doosjes zijn, maar ook grote bestellingen waarbij een heftruck vereist is. Je maakt orders klaar en zorgt ervoor dat het proces goed blijft doorlopen. Onderdelen naar een andere plek brengen is dan van groot belang. Daarnaast bied je ondersteuning aan de werkplaats. Denk daarbij aan het afbramen van plaatmateriaal, gaten boren en opruimen. Je biedt hierbij ondersteuning aan de werkplaatschef. Om het nog iets allrounder te maken kan je ook rijden met een bus als BE-chauffeur. Hierbij lever je orders uit, haal je halffabricaten op en zorg je dat de bus weer netjes achterblijft. Een zeer uitdagende en allround functie dus! 

 

Functie eisen 

- MBO werk- en denkniveau, hoeft geen technische opleiding te zijn
- BE rijbewijs zou top zijn, maar kan je ook behalen op kosten van de opdrachtgever
- Heftruckcertificaat zou top zijn, maar kan je ook behalen op kosten van de opdrachtgever
- Fulltime beschikbaar 38 uur per week (07:45 uur tot 16:30 uur) 
- Woonachtig omgeving Strijen of bereid zijn te reizen (maximaal halfuur) 
- Beschikking over eigen vervoer om op locatie te komen: auto, fiets, scooter etc. 
- Spreekt vloeiend Nederlands 
- Enige technische affiniteit

 

Bedrijfsprofiel 

Onze opdrachtgever is gevestigd in Strijen en is een toonaangevende speler binnen de metaalbranche en apparatenbouw. Het betreft een familiebedrijf, waarbij mensen lang blijven bij het bedrijf. Er heerst een open sfeer op de werkvloer met een hard werken mentaliteit. Iedereen staat ervoor open om elkaar te helpen, zodat grote successen geboekt kunnen worden!

 

Arbeidsvoorwaarden 
- Salaris o.b.v. je kennis en ervaring 
- Doel een vast contract 
- 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
- Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km 
- Opleidingsmogelijkheden
- Veel ruimte voor doorgroei 
- Leuke bedrijfsfeestjes