Home » ICT vacatures » Traineeship ICT

Traineeship ICT


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en heb je interesse in ICT? Onze opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste ICT-starters!

Door middel van leuke projecten bij aansprekende klanten, maak jij een vliegende start in jouw ICT carrière. Bij onze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal. Zo kun je doorgroeien binnen applicatiebeheer, werkplekbeheer, IT-support functies als eerste-, tweede & derdelijns servicedesk, uitvoeren van migraties, systeembeheer of netwerkbeheer. Je begint met een leerzame traineeweek, waardoor je stevig in je schoen staat en kan starten bij een klant. Tijdens je loopbaan ben je jezelf continu aan het ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en certificeringen. Dit allemaal op kosten van de werkgever!

 

Functie eisen

- Minimaal in het bezit van een MBO 4 diploma, dit hoeft niet een ICT gerelateerde opleiding te zijn. Een recent behaalde 21+ toets is ook voldoende

- Passie voor ICT en kunt dit ook uitleggen aan de hand van passende voorbeelden

- Woonachtig in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en omstreken

- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

- In het bezit van een rijbewijs B

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Je bent een starter in de ICT


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in de Randstad. Zij werken samen met (inter)nationale klanten, van klein tot groot! Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer, waar ook de training plaats vindt. Onze opdrachtgever investeert continu in haar medewerkers door opleidingen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. 

Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform startsalaris met groeimogelijkheden

- Een erg goed inwerktraject, waardoor je direct stevig in je schoenen staat

- Certificaten behalen op kosten van de werkgever. Denk hierbij aan ITIL v4, MD100, MD101, Microsoft, Cisco en nog veel meer

- Een auto van de zaak & reiskostenvergoeding

- Telefoon van de zaak

- Bonus bovenop je salaris bij het behalen van certificaten