ICT traineeship


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en heb je interesse in ICT? Onze opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste ICT-krachten binnen de IT beheer!

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in IT beheer. Ze zoeken dus mensen met passie voor ICT en dan met name aan de IT beheer kant. Wil je liever programmeren/coderen, dan past dit ICT traineeship niet bij jou. 

 

Bij dit ICT traineeship ga je werken en leren binnen de ICT. Je begint dan met een trainingsweek van 4 dagen op locatie in Zoetermeer. Dit doen zij bewust op locatie om een familiegevoel te creëren, want samen kom je verder dan alleen! Tijdens deze week krijg je training over TopDesk, ITIL en nog veel meer! Je wordt alvast een klein beetje klaargestoomd voor het echte werk. Vervolgens ga je aan de slag bij jou in de buurt op een servicedesk. Zij hebben toonaangevende klanten, waarbij je begint op de servicedesk. Het eerste halfjaar ga je naast het werken op een servicedesk ook 4 certificaten behalen. Denk daarbij aan ITIL v4, MD-100, MS-900 en Microsoft Outlook. Nadat je deze certificaten hebt behaald ga je de volgende stap maken. Je kunt dan gaan werken op een servicedesk of on-site support bieden bij klanten op locatie. Ook dit halfjaar ga je weer 4 certificaten behalen. Na dit eerste jaar ga je een keuze maken tussen systeembeheer en netwerkbeheer. Je gaat dan hierin jouw pad bewandelen en vervolgens hierin specialiseren.

 

Zoals je ziet sta jij centraal in dit ICT traineeship. Je blijft jezelf continu ontwikkelen en kunt dit ICT traineeship volgen op jouw tempo! Voor iedereen is hetzelfde pad gemaakt, omdat dit de juiste weg is tot succes. Je moet alleen zelf nog gaan kiezen welk pad je wil gaan bewandelen. Dit doet je natuurlijk niet alleen. Een people manager gaat je hierbij helpen en ondersteunen!

 

Functie eisen

- Minimaal in het bezit van een HAVO of MBO 4 diploma, dit hoeft niet een ICT gerelateerde opleiding te zijn. Een recent behaalde 21+ toets is ook voldoende. Een hoger genoten opleiding mag uiteraard ook!

- Passie voor ICT en kunt dit ook uitleggen aan de hand van passende voorbeelden

- Woonachtig in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en omstreken

- 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar

- In het bezit van een rijbewijs B

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Passie voor ICT of basiskennis is erg belangrijk om deel te kunnen nemen aan dit ICT traineeship. Om dit te kunnen checken, vragen we naar voorbeelden waarom jij in de ICT wil werken. Denk daarbij aan voorbeelden als het bouwen van een eigen pc (hardware) of storingen oplossen voor vrienden op de PC (software). Bedenk alvast wat voorbeelden, want hier vragen wij standaard naar tijdens een telefoongesprek. We zoeken mensen met passie voor ICT, die weten wat zij willen in de toekomst!


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in de Randstad. Zij werken samen met (inter)nationale klanten, van klein tot groot! Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer, waar ook de training plaats vindt. Onze opdrachtgever investeert continu in haar medewerkers door opleidingen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. 

Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform startsalaris met duidelijke groeimogelijkheden

- Direct een vast contract (onbepaalde tijd) vanaf de eerste dag

- Een erg goed inwerktraject, waardoor je direct stevig in je schoenen staat

- Certificaten behalen op kosten van de werkgever. Denk hierbij aan ITIL v4, MD-100, MD-101, MS-900, Microsoft, Cisco en nog veel meer

- Een auto van de zaak & reiskostenvergoeding

- Telefoon van de zaak

- Bonus bovenop je salaris bij het behalen van certificaten