IT Specialist


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Zoek je een familiebedrijf waar veel voor medewerkers wordt gedaan? Onze opdrachtgever is op zoek naar een IT Specialist!

 

Als IT Specialist ben je de aangewezen persoon binnen de organisatie m.b.t. alles binnen IT beheer. Momenteel wordt alles uitbesteed, maar dit willen ze vanaf het moment dat iemand start in eigen beheer gaan nemen. Je werkt uiteraard samen met mensen, maar je bent zelfstandig in je rol. Er is geen ICT afdeling, dus je moet het leuk vinden om al het werk zelfstandig op te pakken. De basis werkzaamheden/taken:
- IT-infrastructuur verbeteren
- Hardware uitgeven aan medewerkers
- Storingen oplossen m.b.t. software
- Contact onderhouden met externe IT partijen
- Licenties bijhouden
- Projecten leiden
- IT rapportages maken
- Advies geven omtrent de laatste IT-ontwikkelingen

 

Zoals je ziet is het een uitgebreide rol, waarbij je goed zelfstandig kunt werken. Je durft projecten te leiden, maar ook advies te geven aan de organisatie. Daarnaast ben je veel in contact met mensen uit de loods. Daar werken medewerkers digitaal, maar daar komen soms issues bij kijken. Je weet dus wat er speelt in de loods en kan goed tegen een Rotterdamse mentaliteit op de werkvloer! Daarnaast is de ICT zeer belangrijk in het bedrijf. Als iets niet goed gaat, dan ligt het gehele bedrijf plat.

 

Functie eisen

- Minimaal in het bezit van een MBO 4 ICT diploma

- Enige ervaring binnen de IT beheer

- Woonachtig in omgeving Rotterdam of bereid zijn te reizen

- 40 uur per week beschikbaar, tijden bepaal je in overleg

- In het bezit van een rijbewijs B

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gevestigd in Botlek - Rotterdam. Ze zijn een groeiend en toonaangevend bedrijf binnen de logistieke sector. Ze hechten veel waarde aan cultuur binnen het bedrijf: Verbinding, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Toewijding & Plezier zijn belangrijke principes van het bedrijf! Er worden regelmatig bedrijfsfeesten gegeven en binnen het bedrijf is iedereen gelijk. Zo wil de directeur ook helpen in de loods bij drukte!


Arbeidsvoorwaarden

- Salaris afhankelijk van kennis en ervaring, geen vaste range

- Laptop & telefoon van de zaak

- 24 vakantiedagen en bonusdagen als je niet ziek bent

- Elke maand gebruik kunnen maken van een bedrijfsmasseur

- Leuke feestjes

- Reiskostenvergoeding 100% tegen € 0,21 per km

- Opleidingsmogelijkheden, maar ook certificaten kunnen behalen