Ik zoek werk

Ik zoek werk

Een baan vinden in een markt, waar op dit moment de keuze erg groot is, hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het vinden van dé baan bij dé werkgever met de juiste inhoud wordt dan wellicht iets ingewikkelder. Aan de andere kant, je hebt maar één baan nodig. Doe vooral wat bij jou past. Dat kan van alles zijn: kort of lang, parttime of fulltime, uitzend of vast, dichtbij of ver, formeel of informeel, hard werken of ook ontspanning…………………! Als je dat voor jezelf hebt bepaald, dan wordt het ineens een stuk makkelijker.

Wij houden rekening met jouw wensen en we beoordelen samen of deze passen bij onze opdrachtgever. Dat begint overigens al bij het eerste telefonische contact dat we met jou hebben. In het kennismakingsgesprek kijken we vervolgens of alle ingrediënten voor een match aanwezig zijn. Als dat zo is, dan zorgen we voor een afspraak bij onze opdrachtgever en weet jij snel waar je aan toe bent.

Iedereen heeft een eigen verhaal, eigen wensen, andere vaardigheden die juist in een bepaalde omgeving passen. Dát is Bdifrent…………………anders, direct en snel!

Werkgebied

Haal jij het maximale uit jezelf?