Over Ons

Bdifrent Over ons

“Doe maar gewoon” is wat bij ons past.

Onze kracht is het persoonlijke contact, dat wij enerzijds hebben met de kandidaat en anderzijds met de werkgever. Juist ons sterke inlevingsvermogen maakt ons onderscheidend. In de traditionele wereld waar wij met zijn allen in leven, maken wij het verschil.

We blijven vasthouden aan de standaard denkbeelden van diploma’s, certificaten, bij een werkgever blijven tot aan je pensioen et cetera. De wereld om ons heen verandert. Grote verschuivingen tussen vakgebieden, verschillen tussen de diverse generaties, ouderwetse beleidsbepalers die vasthouden aan vroeger. Ontwikkelingen moeten omarmt worden, houd je oren en ogen daarvoor open en hol mee, want langzamer gaat het niet worden. Aan de andere kant merk je ook dat mensen er steeds meer voor kiezen om minder of korter te werken, gewoon omdat het kan. De vele en snelle ontwikkelingen zorgen er voor dat er een enorme keuze is aan gespecialiseerde opleidingen, we ook van mensen vragen zich te specialiseren, terwijl mensen juist veel meer kunnen dan één ding.

Van schoolverlaters verlangen we soms het onmogelijke, velen kennen zichzelf nog niet voldoende en moeten daar gewoon in geholpen worden. Heb je eenmaal voor een opleidingsrichting gekozen, dan kom je nooit meer weg uit die hoek, omdat je niet over de juiste diploma’s of certificaten beschikt, lekker ouderwets. Juist door opgedane werkervaring weten mensen zich op verschillende vlakken te ontwikkelen. Je komt zelf vast ook wel eens een oude klasgenoot of collega tegen, die je gewoon niet meer terug kent.

Gelukkig ontmoeten we steeds meer mensen en werkgevers, die juist aandacht hebben voor persoonlijke vaardigheden en passies, die perfect aansluiten op hetgeen nodig is. En daar maken wij nu net het verschil…………..Bdifrent!

Bdifrent, werving en selectie, maar ook uitzenden! Wij krijgen energie van het vinden van de juiste plek voor de juiste persoon. Een plek waar iemand iets moois op kan bouwen en zichzelf en het bedrijf kan laten groeien. Langdurige relaties opbouwen is fantastisch, maar niet meer tot het pensioen………….Bdifrent!

Marcel van Pelt

06-51124590

Spijkenisse

Steven van Pelt

06-83214229

Spijkenisse

Wesley vd Stelt

06-37339647

Rhoon

Koen de Vette

06-24992493

Zuidland

En dit…is de kracht van Bdifrent