Ik ben werkgever

Ik ben werkgever

Je bent altijd op zoek naar de juiste medewerker. Dat je dan kijkt naar opleidingseisen en-of werkervaring is zeker logisch. Dat je in de huidige tijd met steeds meer facetten te maken krijgt is ook logisch. Mensen stellen steeds meer eisen, zijn meer op zoek naar uitdagingen en willen soms ook gewoon minder uren werken. Natuurlijk is dat niet de hele waarheid, want er zijn nog genoeg mensen die gewoon een job zoeken en daar het liefst tot aan hun pensioen willen blijven. Dat alles om ons heen verandert is wel duidelijk en juist daar ligt onze kracht……….Bdifrent!

Als werkgever probeer je een duidelijk profiel van je ideale medewerker op te stellen. Wij helpen je daar graag bij. Jij weet wat je zoekt en wij vinden écht de juiste kandidaat, die voldoet aan jouw voorwaarden. Na onze afstemming gaan wij direct voor je aan de slag en houden je telkens op de hoogte van de vorderingen. We zijn snel en duidelijk in het contact en verwachten dat ook van jou, we maken er samen iets moois van.

De invulling van jouw vacature kan op basis van werving en selectie, maar ook op basis van uitzenden. Tegen scherpe tarieven, want het moet voor alle partijen leuk blijven. Beide manieren lichten wij je graag toe. Interesse in een kennismaking? Laat het ons direct weten!

Werkgebied

Wij maken het verschil, de juiste persoon op de juiste werkplek!

Geïnteresseerd?

We plannen graag een afspraak, komen bij je langs en leren elkaar kennen. Met jouw gegevens gaan wij aan de slag om jouw toekomstige medewerker te vinden. Dat doen we door op een informele manier uitvoerig met kandidaten te spreken, omdat die manier nog steeds het beste werkt. We zijn ook overtuigd van de stelling: bij twijfel niet inhalen: voldoet een kandidaat niet, stuur zijn / haar gegevens dan ook niet door. Op basis van het gesprek ontvang je van ons een uitgebreide terugkoppeling.

Vakgebieden

Bdifrent verzorgt graag de werving en selectie / uitzend voor onderstaande vakgebieden:

– ICT
– Techniek
– Logistiek
– Administratie
– Finance
– Horeca
– Commercieel
– Zorg

Onze specialisatie ligt met name in mbo/hbo beroepen!