Home » Techniek vacatures » Servicetechnicus

Servicetechnicus


Ben jij een echte technicus? Ligt jouw passie in de techniek binnen de servicekant? Heb je ook al ervaring binnen deze tak in de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden en optimaliseren van technische installaties. Je verricht planmatig en preventief onderhoud, voert kleine modificaties uit en verzorgt de storingsafhandeling(en). Op locatie ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant en een betrouwbare gesprekspartner. Je bent hét visitekaartje van onze opdrachtgever. Met je brede kennis van technische installaties, schakel- en regeltechniek en passie voor onderhoud weet je de gebouw gebonden installaties in topconditie te houden. Je zorgt voor het up-to-date houden van de service onderhouds dossiers en de servicegerichte werkvoorbereiding.

Functie eisen

- Aantoonbare werkervaring met middelgrote tot grote klimaatinstallaties
- Leergierig en creatief
- Analytisch en positief ingesteld

- Een brede interesse in de techniek

- In oplossingen denken en niet in problemen

- Luisterend oor

- Flexibel

- Geen 9 tot 5 mentaliteit 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een dienstverlener op het gebied van techniek. Door de unieke combinatie van ruim 40 jaar ervaring, vakkennis, een efficiënte toekomstgerichte bedrijfsvoering en de directe en klantgerichte benadering vormen zij een toonaangevende marktpartij in de dynamische wereld van de techniek. Onze opdrachtgever is naast een installatiebedrijf ook een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat een goede reputatie heeft opgebouwd.

Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform salaris volgens de CAO technisch installatiebedrijf

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Veel doorgroeimogelijkheden, zowel in functie als in salaris
- Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een dynamisch en gezond bedrijf
- Informele werksfeer
- Directe en korte lijnen
- Werken in een enthousiast team
- Direct in dienst bij onze opdrachtgever
- Werk voor de lange termijn en geen korte job