Leerling monteur


Ben je op zoek naar een BBL-traject, waarbij je opgeleid gaat worden tot volwaardig monteur? Zoek je een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden en goede begeleiding? Onze opdrachtgever zoekt een leerling monteur! 

 

Als leerling monteur start je bij de basis. Je start in de loods, waar de installaties voor klanten gemaakt worden. Dit zijn volledige nieuwbouw installaties binnen de koeltechniek. Onze opdrachtgever levert turnkey installaties volledig zelf gemaakt met eigen materiaal. In de praktijk wordt het dan ook naar hun vernoemd, zodat iedereen weet dat het een bepaald soort installatie is. Ze maken koelcel installaties voor bedrijven binnen de vershoud branche. Denk daarbij aan vis, vlees, AGF, bloembollen en nog veel meer. Alles wat te maken heeft met het vers houden d.m.v. koeling. Ze zoeken een leerling monteur koeltechniek, welke begint bij de basis in de loods. Hier ga je van A tot Z leren wat er nodig is om een installatie te bouwen en om vervolgens te plaatsen bij een klant. Om alles te leren krijg je vanaf de eerste dag een begeleider. Dit is een ervaren monteur, die jou alle fijne kneepjes van het vak gaat leren. Uiteindelijk kan je doorgroeien naar bijvoorbeeld servicemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider en nog veel meer. Omdat het hierbij gaat om een BBL-traject, gaan we samen kijken welke opleiding (elektro-, installatietechniek of werktuigbouw) het best bij jou past en op welk niveau. 

 

Functie eisen 

- VMBO diploma, om deel te kunnen nemen aan het BBL-traject 
- Fulltime beschikbaar 40 uur per week (07:45 uur tot 16:30 uur) 
- Woonachtig omgeving Rotterdam of bereid zijn te reizen (maximaal halfuur) 
- Beschikking over eigen vervoer om op locatie te komen: auto, fiets, scooter etc. 
- Spreekt vloeiend Nederlands 
- Enige technische affiniteit, zoals het sleutelen aan een scooter als voorbeeld 
- Goede werkhouding en de wil om werk en leren te combineren om zo je diploma te behalen 

 

Bedrijfsprofiel 

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam West en is een toonaangevende speler binnen de koeltechniek. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan opleiden en een open cultuur. De werkplekken zijn open en toegankelijk voor iedereen op elk niveau. Er hangt een informele sfeer met een hard werken mentaliteit. 

 

Arbeidsvoorwaarden 

- Salaris o.b.v. je kennis en ervaring 
- Functie direct in dienst bij onze opdrachtgever 
- Doel een vast contract 
- Volgen van een BBL-traject op kosten van de werkgever 
- Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km 
- Veel ruimte voor doorgroei 
- Certificaten behalen, zoals F-gassen