Servicedesk medewerker ICT


Vind jij het altijd leuk om klanten te woord te staan en te helpen met ICT gerelateerde vraagstukken? Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste servicedesk medewerker ICT!

 

Als servicedesk medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van eerstelijns support. Dit is zowel telefonisch, via de mail & de chat. Klanten nemen contact met jou op en jij zorgt ervoor dat de ICT vraagstukken opgelost worden, zodat de klant een tevreden gevoel heeft! Je verwerkt tickets en registreert calls. Mocht een klant later terugbellen, dan weet jij of je collega exact waar het over gaat door jouw slimme log. Is een vraagstuk te complex gebleken, dan maak je een ticket aan voor de 2e lijn en informeer je de klant.

 

Functie eisen

- Minimaal een MBO 4/HAVO diploma, dit hoeft geen specifieke richting te zijn

- Ervaring op een servicedesk of callcenter

- Woonachtig omgeving Den Haag/Rotterdam

- Fulltime beschikbaarheid (40 uur per week)

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Je bent niet bang om in het Engels te spreken met een klant

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever zit met hun kantoor in Rijswijk. Dit is dan ook direct de plaats waar jij komt te werken. Zij zijn professionals in boekhouding in de Cloud. Ze bieden slimme boekhoudpakketten aan en bieden hierin ondersteuning. Daarnaast hangt er een informele & ontspannen sfeer op kantoor!

 

Arbeidsvoorwaarden

- Salaris op basis van je werkervaring en kennis

- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

- Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei

- Reiskostenvergoeding

- Informele werksfeer