ICT starter


Sta jij aan het begin van je carrière en ben jij graag in contact met mensen? Onze opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste ICT-starters!

Als ICT-starter los je voornamelijk problemen op bij gebruikers van verschillende klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je het probleem onderzoekt en goed in kaart weet te brengen. Aanvragen van klanten pak je snel op en je krijgt energie van het helpen van klanten! Krijg je het zelf niet opgelost? Dan weet jij snel de juiste schakel te vinden om de klant alsnog te helpen!

 

Je gaat de basis van de ICT leren door certificaten te behalen op kosten van de werkgever en werkervaring op te bouwen. Je begint bij de basis, maar je krijgt steeds complexere vraagstukken voorgeschoteld. Je gaat je hier helemaal in vastbijten en ervoor zorgen dat je alle info tot je neemt. Als ICT-starter begin je met opdrachten zoals het uitvoeren van migraties, servicedeskwerkzaamheden & baliewerkzaamheden op verschillende locaties.


Functie eisen

- Minimaal in het bezit van een MBO 3 diploma, dit hoeft niet een ICT gerelateerde opleiding te zijn

- Passie voor ICT en kunt dit ook uitleggen aan de hand van passende voorbeelden

- Woonachtig in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en omstreken

- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

- In het bezit van een rijbewijs B

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Je bent een starter in de ICT

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in de Randstad. Zij werken samen met (inter)nationale klanten, van klein tot groot! Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer, waar ook de training plaats vindt. Onze opdrachtgever investeert continu in haar medewerkers door opleidingen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. 

 

Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform startsalaris met groeimogelijkheden

- Een erg goed inwerktraject, waardoor je direct stevig in je schoenen staat

- Certificaten behalen op kosten van de werkgever. Denk hierbij aan ITIL v4, MD100, MD101, Cisco en nog veel meer

- Een auto van de zaak & reiskostenvergoeding

- Telefoon van de zaak

- Bonus bovenop je salaris bij het behalen van certificaten